آموزش ترفندها و راهکارها

روش پاک کردن حساب کاربری فیس بوک برای همیشه

نوشته شده توسط محمد رضایی یزدی

در پی رسوایی های اخیر فیس بوک بسیاری از کاربران این شبکه اجتماعی برای حفظ اطلاعات شخصی شان یا به دلیل عدم اعتماد به آن به فکر پاک کردن حساب کاربری (اکانت) شان افتاده اند. اگر شما هم جزء این دسته از افراد هستید ادامه این مقاله را بخوانید. در این مقاله هم روش غیر فعال کردن حساب کاربری فیس بوک و هم پاک کردن آن برای همیشه را توضیح داده ایم. با ما باشید!

روش غیرفعال کردن حساب کاربری فیس بوک

اگر جزء آن دسته از کاربرانی هستید که می خواهید فقط برای مدت محدودی حساب کاربری تان را از دسترس دیگران خارج کنید اما می خواهید همچنان در فیس بوک بمانید بهتر است حساب کاربری تان را غیرفعال کنید. غیرفعال کردن باعث می شود دیگران برای مدتی به عکس ها، پست ها و نظرات شما دسترسی نداشته باشند اما حساب کاربری شما به جای خود باقی خواهد بود. این یعنی می توانید آن را مجددا فعال کنید. برای غیرفعال کردن حساب کاربری فیس بوک تان ابتدا وارد آن شده و سپس در گوشه سمت راست بالای صفحه علامت فلش رو به پایین را کلیک و بعد گزینه تنظیمات (settings) را مطابق شکل زیر انتخاب کنید.

ورود به صفحه تنظیمات فیس بوک

صفحه تنظیمات مطابق شکل زیر باز خواهد شد. از این صفحه گزینه Security را انتخاب کنید. اگر دقت کنید پایین صفحه عبارت Deactivate my account (حساب کاربری من را غیرفعال کن) را خواهید دید.

غیرفعال کردن حساب کاربری فیس بوک

با کلیک روی این عبارت صفحه دیگری مطابق شکل زیر نشان داده خواهد شد که در واقع از شما دلیل غیرفعال کردن حساب تان را می پرسد. این صفحه همچنین لیستی از دوستان تان را به شما نشان می دهد و می گوید که ممکن است آنها دلشان برای شما تنگ شود! دقت کنید در صورتی که دارای صفحه (پیج) فیس بوکی هستید با غیرفعال کردن حساب تان این صفحه یا صفحات نیز غیرفعال خواهند شد. مگر اینکه قبلا یکی از دوستان تان را به جای خود به عنوان مدیر صفحه انتخاب کرده باشید.

دلیل غیرفعال کردن حساب کاربری فیس بوک

پیشنهاد می شود کنار گزینه Email opt out (عدم دریافت ایمیل) نیز تیک بگذارید. با این کار دیگر ایمیل تان از نامه های فیس بوکی پر نخواهد شد. البته هنوز دوستان فیس بوکی تان می توانند شما را به رویدادهای فیس بوکی دعوت کنند اما دیگر از طرف خود فیس بوک ایمیلی دریافت نخواهید کرد. حالا روی گزینه تایید (confirm) کلیک کنید. حساب کاربری فیس بوک شما با این کار غیرفعال خواهد شد. توجه داشته باشید که با اولین ورود (لاگین) مجددا حساب تان فعال خواهد شد.

روش پاک کردن حساب کاربری فیس بوک برای همیشه

پاک کردن حساب کاربری فیس بوک بسیار آسان تر از غیرفعال کردن آن است. برای این کار کافی است وارد صفحه حذف حساب کاربری فیس بوک شوید (مطابق شکل زیر) و در آنجا روی گزینه Delete my account (حساب کاربری من را پاک کن) کلیک کنید. با این کار حساب کاربری فیس بوک شما به طور کلی پاک خواهد شد.

پاک کردن حساب کاربری فیس بوک برای همیشه

اگر می خواهید پیش از پاک کردن حساب کاربری فیس بوک تان یک نسخه از اطلاعات آن (شامل پیام ها، نظرات، عکس ها، ویدیوها و …) را داشته باشید کافی است قبل از پاک کردن حساب تان به صفحه تنظیمات رفته و در آنجا مطابق شکل زیر روی گزینه Download a copy of your Facebook data (یک کپی از اطلاعات فیس بوک من را دانلود کن) کلیک کنید.
 

پشتیبان گیری از اطلاعات حساب کاربری فیس بوک

بین 5 تا 10 دقیقه (بسته به حجم اطلاعات حساب کاربری تان) طول خواهد کشید تا محتویات آن آماده دانلود شوند. بعد از این مدت صفحه را مجددا بارگذاری (ریفرش) کنید یا مجددا به آن بازگردید و بعد روی دکمه سبز رنگی که در شکل زیر میبینید کلیک کنید.

دانلود اطلاعات حساب کاربری فیس بوک
 

عضویت خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه ایران اپس ایمیل خود را وارد کنید تا از پیشنهادهای ما با خبر باشید
ساخته شده توسطARForms

در پی رسوایی های اخیر فیس بوک بسیاری از کاربران این شبکه اجتماعی برای حفظ اطلاعات شخصی شان یا به دلیل عدم اعتماد به آن به فکر پاک کردن حساب کاربری (اکانت) شان افتاده اند. اگر شما هم جزء این دسته از افراد هستید ادامه این مقاله را بخوانید. در این مقاله هم روش غیر فعال کردن حساب کاربری فیس بوک و هم پاک کردن آن برای همیشه را توضیح داده ایم. با ما باشید! روش غیرفعال کردن حساب کاربری فیس بوک اگر جزء آن دسته از کاربرانی هستید که می خواهید فقط برای مدت محدودی حساب کاربری تان را…

به این مطلب امتیاز دهید

روش پاک کردن حساب کاربری فیس بوک برای همیشه - 8

8

امتیاز کل

User Rating: 5 ( 1 votes)

 

نظر بدهید